Четири мача откриват 11-ия кръг в Суперлигата

В най-интересния Добруджа 07 приема Левски

Четири срещи откриват последния за есенния дял 11-и кръг във волейболната Суперлигата. В може би най-интересния сблъсък „Добруджа 07“ (Добрич) приема „Левски“ (София). Двубоят в зала „Добротица“ е днес от 18:30 ч. и ще бъде излъчен на живо по DIEMA SPORT.

„Левски“ е един от водещите отбори в първенството и има своите  силни страни.  Надявам да се получи добър мач и отборът ни да покаже това, за което се е готвил от началото на сезона“, заяви преди срещата треньорът на шампиона Мирослав Живков.  

Преди този последен кръг от първия полусезон „зелените“ заемат 3-о място с 23 точки след 8 победи и само 2 загуби. Две места по-надолу в таблицата е „Левски“. „Сините“ са с актив от 5 успеха, 5 поражения и 17 точки.

 

 „Атмосферата в зала „Добротица“ е много добра и имаме голяма подкрепа. Очакванията, с които публиката товари волейболистите  са част от играта и състезателите са длъжни да свикнат с нея, ако искат да се изградят като големи спортисти“, добави специалистът.

В останалите мачове днес „Славия“ (София) приема „Монтана Волей“, „Марек Юнион-Ивкони“ (Дупница) гостува на „Арда“ (Кърджали), а „Пирин“ (Разлог) посреща „Миньор“ (Перник). И трите сблъсъка са с начален 18:00.