Цветанов се срещна с над 50 души от Първомай в Народното събрание

За ГЕРБ основна цел е развитие на икономиката и на регионите. Има много завършени инфраструктурни проекти и разкрити работни места в Пловдив и областта.

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с над 50 души от Първомай, които бяха на посещение в Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ Катя Попова. На срещата присъстваха народните представители от Пловдив област Силвия Хубенова и Христо Грудев.

Цветан Цветанов разясни пред хората от Първомай актуалната политическа ситуация и приоритетите на ГЕРБ. По думите му, благодарение на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ днес страната ни има икономически ръст и по-добра събираемост, както и дефицит под 1%. „България има добри показатели, но в днешната нестабилна политическа ситуация има определено напрежение, както в обществото, така и сред партиите. За съжаление, нашите опоненти залагат повече на популизъм, отколкото на реални политики. Не дават решения. Всички искаме да има увеличение на пенсиите, но държавата ни не може да си го позволи в този момент, защото НОИ има 4 милиарда лева дефицит.

За ГЕРБ основна цел е развитие на икономиката и на регионите. Има много завършени инфраструктурни проекти и разкрити работни места в Пловдив и областта, като в момента дори има недостиг на работна ръка“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Според Цветанов е най-лесно да се каже, че бежанците трябва да се изгонят, но това не е работещо решение. Той бе категоричен, че проблемът в Близкия Изток трябва да бъде разрешен.
По време на срещата бяха обсъдени и теми като проведения референдум, дуалното обучение и възможностите за професионално развитие на младите хора в България. „Най-важното за нас е да останем сплотени и да работим в интерес на хората. Общинските структури на ГЕРБ в цялата страна са мобилизирани и имат реален политически живот. Ние сме истинска демократична партия - правим обсъждания за номинациите си и даваме възможност за граждански квоти. Заедно ще се подготвим за избори и ще постигнем успех“, категоричен бе Цветан Цветанов.