Принц Хари купи къща за гаджето си в Лос Анджелис (снимки)

Имотът е закупен от Рийз Уидърспун и е на стойност 27 милиона долара

Британският принц Хари, който в момента се среща с 32-годишната американска актриса Меган Маркъл, купи къща в Лос Анджелис, собственост на актрисата Рийз Уидърспун пише Woman's Day.

Елегантното жилище се намира в тузарския район Пасифик Палисейдс и е на стойност 27 млн. долара. Според анонимен източник на изданието, Хари отдавна обещал на Меган да купи къща в родния й град, за да има къде да се срещат по време на посещенията му в САЩ.

Хари е купил за приятелката си къща собственост на колежката й, актрисата Рийз Уидърспун, която нашумя с главната роля в хитовата комедия "Професия блондинка". 

Официално потвърждение на тази информация все още няма.

Рийз се познава с брата на Хари - Уилям и неговата съпруга Кейт, и се е сдобила с имота за около 12,5 млн. долара на 12 септември 2014 г.

Къщата има пет спални, пет бани, отворена към басейна дневна, огромен фамилен хол с камина и трапезария всички със превъзходна гледка и разположени на 500 квадрата площ.

Съседи Меган ще бъдат зездите  Дженифър Гарнър, Мат Деймън, Том Ханкс и Стивън Спилбърг.

Представителят на британското кралско семейство се запозна с Маркъл през май в Торонто, където беше за да пропагандира своя спортен проект проект Invictus Games.

Меган Маркъл нашумя с ролята си на Рейчъл Зейн в телевизионния сериал "Костюмари".