Топузаков:Надявам се да разчитаме на Веско Минев и Аниете

Успяхме да се възстановим, доколкото е възможно

„Очакванията ми са единствено да победа това зависи от нас как ще влезем в мача и как ще подходим“, коментира старши треньорът на Левски Елин Топузаков преди срещата с Нефтохимик от 17.30 в сряда.

„И времето предразполага да е повече физически сблъсъкът, но ние имаме достатъчно футболни аргументи и се надявам да завършим с победа. Не бива да сравняваме мачове, защото са различни обстоятелствата, други треньори. При нас имаше промени, при противника също. Това е съвсем различен мач“, заяви още Топузаков.

„Опитваме се да сме концентрирани и да обясним на футболистите, че не трябва почивки и пътувания да са им в главата, защото първо трябва да си свършим работата. Казах и преди, че искам тези два мача, а единият вече мина, да ги изиграем като първите от новия полусезон и дано са го разбрали“, каза още наставникът на Левски.

„Успяхме да се възстановим, доколкото е възможно. Имаме някои проблеми с Веско Минев и Аниете. Надявам се да може да разчитаме на тези двама футболисти. Важното е да излезем, както трябва да излезе Левски на Герена. Уважавам всеки противник и не подценявам никой. Нефтохимик има доста стойностни футболисти и това, че са на това незавидно място, не бива да ни заблуждава“, добави Топузаков на брифинг пред медиите в София.

„За промените в състава, ще го запазя за себе си. Трябва да има и елемент на изненада. Ще се опитам да изненадам противника“, добави Топузаков.

„Има план за замната подготовка. Всичко е в процес на организация. Договорили сме почти всички контроли – те са пет. На 90% сме готови“, заяви още старши треньорът на „сините“.

За мача с Нефтохимик, Елин Топузаков допълни: „Не знам даже и кой е съдията. И съдиите допускат грешки. Не смятам да ги коментирам. Когато един отбор има футболни аргументи, другото остава на заден план.“

„Казах и ще повторя, че почти с никой не искам да се разделям. Идеята е, ако може да се надгражда. Ако има апетитни оферти за наши футболисти, ще помислим кой можем да заместим и да вземем на същото ниво. Разбирам, че футболът е бизнес, така че ще се нагласяме в движение“, коментира още Топузаков.

„Искам Левски да играе атакуващо, това включва и схема с двама нападатели. Ние трябва да печелим колкото може повече точки, а регламентът нека го оставим настрани. Ще трябва да доказваме, че сме по-добри от конкурентите“, заяви Елин Топузаков, а по повод на Николай Димитров – Хичо за Левски, треньорът добави:

„Не искам да изпадам в конкретика и да коментирам конкретни имена. Това, което съм харесал и мисля, че можем да вземем, съм го дал като мнение на ръководството.“