Жената котка нападна годеника си с ножици

Скандалната Джоселин Уилденщайн се опитала да наръга модния магнат Лойд Клайн

76-годишната „почитателка“ на пластичната хирургия Джоселин Уилденщайн, която журналистите наричат "жената котка" за стремежа си да се превърне в човежко подобие на рис, вдигна скандал в сградата Тръмп Тауър в Манхатън с 49-годишния си любовник, дизайнера Лойд Клайн. Американката се е предала, никой не е пострадал, съобщава Page Six.

Защо Уилденщайн е решила да се нахвърли върху Клай не е ясно. Според дизайнера, приятелката му се държала толкова агресивно, че той е трябвало да я заключи в килера, докато дойде полицията. Мъжът разказа, че 76-годишната Джослин почесала лицето му, а след това се опитала да го наръга с ножица.

На сутринта на "жената котка" е отведена в съда. Тя е била освободена, без гаранция, отървала се е с предупреждение за насилствено поведение.

Родената в Швейцария, Джоселин Уилденщайн привлече вниманието на таблоидите за първи път в края на 90-те години. Тогава тя бе омъжена за милиардера Алек Уиденщайн и похарчи милиони долари за пластична операции в опит да заприлича на котка. Двойката се развежда през 2000 година. Алек Уилденщайн почина през 2008 година.

Джоселин е заедно с модния магнат от 2003 година — 4 години след като тя отмъква състояние от 25 милиарда долара от първия си съпруг. Тя успява да го осъди и за това, че я е обезобразил. Тласкайки я да си направи пластични операции, за да изглежда по-млада. И получава по 100 000 000 годишна издръжка.

Малко по-късно се събира с Лойд Клайн. След 13 години заедно обаче, двамата са на ръба.
„Тя е като бомба със закъснител. Може да се взриви по всяко време, навсякъде и без абсолютно никаква причина,“ казва източник, близък до двойката.

ПОТРЕСАВАЩИТЕ ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ НА ЗВЕЗДИТЕ

„Той е категоричен, че тя наистина е красив човек, когато е в най-добрата си форма. Но когато изпадне в една от невероятните си бури — бягайте надалеч“, допълва още източникът.

Нападението се случило, след като Лойд се оттеглил да работи, а тя го обвинила, че не й обръща внимание, а виси в социалните мрежи. Последвало нападение с ножици, като Джоселин го нападнала и с нокти.

„Той беше много уплашен, молеше я да се успокои, но тя просто беше много ядосана и озлобена и заплаши, че ще го убие.“, разказва още близък на двойката.