Никол без бельо и под ръка с Гришо на червения килим (снимки)

Двойката беше уловена от папараци на британските модни награди

Григор Димитров и Никол Шерцингер отново се превърнаха в център на внимание за медиите на острова. Застаряващата певица заведе голобрадия си любим на церемонията по връчване на британските модни награди в прочутата концертна зала "Роял Албърт Хол" в Лондон.

38-годишната брюнетка обаче се появи сама на червения килим в зашеметяващ и доста разкрепостен тоалет на дизайнера Джулиън Макдоналд, обшит със 115 хиляди кристали Сваровски.

С дизайнерът на тоалета

На излизане от залата тя беше ескортирана за ръка от по-младия си любовник, който пък се беше пременил в тъмносин смокинг. Българинът и полуголата му половинка излязоха от залата в този вид и предизвикаха иронични усмивки.

Никол Шерцингер, която в момента се подвизава като съдия в Х Фактор за пореден път заложи скандален тоалет. При по-внимателно вглеждане съвсем резонно изниква въпросът - има ли бельо половинката на Григор Димитров.

На пръв поглед - не, защото цялата област на кръста й е напълно открита и се вижда прекрасно. Естествено, има варианти Никол все пак да е сложила нещо под прозрачния гащеризон, но това е малко вероятно.