Задава се първото домаинство на Марица за сезона в НВЛ

Маричанки посрещат ЙЕБ Шумен 05

Най-после дойде време и за първия домакински мач на шампионките от Марица (Пловдив) в Националната волейболна лига за този сезон. Жълто-сините посрещат отбора на ЙЕБ Шумен 05 (Шумен) в среща от шестия кръг. Двубоят е утре, събота, 3 декември, от 18:00 б.в. в зала Пловдивски университет.

Първото домакинство на Марица трябваше да е срещу Славия (София) във втория кръг, но то бе отложено заради участието на пловдивчанки в Шампионската лига. Така за първи път след турнира за Купа Пловдив 2016 в края на септември, университетската зала ще приеме мач на маричанки.

В четирите си гостувания досега момичетата на Иван Петков имат четири чисти победи и са лидер в класирането с перфектен актив от 12 точки и 12:0 гейма. ЙЕБ се намира на шесто място в таблицата с 1 победа, 4 загуби, 3 точки и 5:12 гейма.

Билетите за мача вече са в продажба в мрежата на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на място в зала Пловдивски университет преди мача.

Любителите на спорта ще могат да изгледат двубоя в приятната атмосфера на университетското съоръжение срещу сумата от 3 лева, като за ученици и пенсионери входът ще е безплатен.