Стамен Белчев: Философията на ЦСКА е да има само победи

Победихме Нефтохимик с търпение

Стамен Белчев, който отпразнува дебюта си начело на ЦСКА с победа над Нефтохимик с 2:0, смята, че успеха се дължи на търпението, което отборът е показал.

"Мисля че с търпението, което имахме, надделяхме. С владението на топката и опита, който има отбора. За съжаление можеше да е много по-добре като игра, но съм доволен от трите точки.", коментира Белчев.

"На почивката си говорехме, че трябва да сме малко по-търпеливи при валдеенето на топката. Да търсим слабите места на противника и да използваме фланговете. Исках малко по-напред да излезе целия отбор и да пресираме противника в неговото поле", добави той.

Наставникът изненада с решението си да остави Диого Виана на резервната скамейка.

"При Диого Виана и други хора има натрупана умора. Затова ще се опитаме да разпределим мачовете. Искам да имам свежи хора, а други да отпочинат. Много хора сме, ще играе който преценя", каза още треньорът.

"Напрежението към отбора идва от това, че за съжаление няма постоянни резултати. Философията на ЦСКА е да има само победи, което е нормално. Очакванията са по-големи, надявам се да направим няколко поредни победи във времето и да спадне това напрежение. Засега съм временно начело на отбора до момента, в който г-н Ганчев прецени, че ще има друг треньор.", завърши той.