Елин Топузаков: По-рационално трябваше да използваме положенията си в атака

Сигурно втората загуба ще има отражение върху играчите

Наставникът на Левски Елин Топузаков смята, че загубата на концентрация е основната причина за загубата с 1:2 от Лудогорец в мача от 16-ия кръг на Първа лига.

"Може би загубихме концентрация в две ситуации. Особено във втората, която беше от статично положение в полза на Лудогорец. Това ни попречи да вземем поне точка днес. През първата част имахме ситуации, в които можехме да удвоим преднината си Лудогорец също имаше положения, но при тези обстоятелства би трябвало да съжаляваме, че не си тръгнахме с точка или три.", сподели Топузаков.

"Сигурно втората загуба ще има отражение върху играчите. Нашата роля е да продължаваме напред и да играем в следващия мач за победа, без значение каква е играта", добави той.

"Стояхме добре тактически. Може би по-рационално трябваше да използваме положенията си в атака, но момчетата спазиха това, което исках от тях. Дадоха всичко от себе си. Хубаво е, че Бабатунде вкара гол , но все пак загубата е загуба. Аз искам от всички атакуващи футболисти да бъдат по-концентирани, резултатни и ефективни", каза още треньорът на Левски

"Левски винаги се е борил докрай. Дори и най-трудните моменти нас не бива да ни отчайват и да губим самочувствие. Показали сме през сезона, че умеем да побеждаваме и да играем както би трябвало и както приляга на Левски. Труден мач очакваме срещу Славия. От нас зависи на собствения ни стадион как ще се представим и дали ще можем да се поздравим с успеха", завърши той.