Стамен Белчев ще заложи на седем българи от ЦСКА с Нефтохимик

Част от промените са заради контузиите на Симао и Пинто

Поне седем българи ще има в стартовия състав на ЦСКА за двубоя срещу Нефтохимик утре. Карето в отбрана се очаква да остане непроменено -Станислав Манолев, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров и Антон Недялков. На вратата без алтернатива е Китанов въпреки грешката, която направи срещу Верея за 1:1.

Освен тях петимата още поне двама българи вероятно ще попаднат сред 11-те. Галчев, Малинов, Милчо Ангелов и крилото Александър Георгиев са сред сериозните опции за стартовия състав. Най-малко двама от тях ще започнат мача. Милчо Ангелов е фаворит за върха на атаката, като втора опция е Преслав Йорданов. Кулма почти сигурно ще остане резерва или ще получи шанс на крилото.

Временният треньор на ЦСКА Стамен Белчев вече анонсира промени сред титулярите. Част от тях ще станат факт и заради контузиите, които Симао и Пинто получиха по време на срещата с Верея. Лошото време и слабата форма на някои от досегашните титуляри също може да се окажат фактор при избора на Белчев. Не е изключено поне един от Диого Виана и Арсенио Нунеш да седне на пейката.