Елин Топузаков: Нашите футболисти са пределно мотивирани

Този мач няма нищо общо с предходния

Старши треньорът на Левски - Елин Топузаков, изрази оптимизъм при заминаването на отбора за Разград днес сутринта.

"Мачът е важен сам по себе си като дербито на върха. Това е ясно. Надявам се, че ние ще направим всичко по възможност да компенсираме тази загуба на точки. Продължавам да твърдя, че генералното класиране е още много рано. Ние ще направим така, че Левски да изглежда по начина, по който да задоволи нашите привърженици", каза Топузаков преди заминаването на отбора за Русе, където отборът ще е на лагер.

"Футболистите са готови както физически, така и психически. От началото на сезона показаха доста стабилни игри. Един мач или една загуба не трябва да ни разклаща самочувствието. От това дерби изходът може да е всякакъв. Ние ще направим всичко възможно да си тръгнем с положителен резултат", добави още Топчо.

"Във футбола не трябва да има реваншизъм. Това е друг мач. Няма нищо общо с предходния. Трябва да бъдем разумни, да играем това, което искаме и да изглеждаме като отбор, който се бори за първото място. Напрежение едва ли има, нашите футболисти са пределно мотивирани, този мач ще го гледа цяла България", добави още младият треньор.