Елин Топузаков: Мразя да губя

Срещу Локо(Пд) няма да съхраняваме сили за Лудогорец

Треньорът на Левски Елин Топузаков говори преди голямото дерби с Лудогорец, което е в сряда в Разград. Преди това "сините" приемат пловдивското Локо, а Топчо беше категоричен, че няма да пести силите на своите асове и ще заложи на най-доброто срещу "смърфовете".

"Няма да съхраняваме сили за Лудогорец. За нас всеки мач е важен. Сряда си е съвсем друг мач, има време. Да пестя някого просто е абсурдно. Има доста мачове, има почивка, селекция, плейофи. Тези два мача нищо не решеват.

При нас всичко е наред, изключвам трайната контузия на Георги Костадинов. Всички останали са на линия и ще разчитам на тях. Ще излезем с най-доброто и в този сблъсък. Който направи по-малко грешки, той ще се поздрави с победата. Не ме притеснява съперникът, винаги си гледам първо нашия отбор. Локо (Пд) е в подем, но нас това не ни интересува.

Аз мразя да губя и се надявам до паузата в шампионата да не загубим мач. Дай Боже да спечелим всичките. Първото място е цел през май месец, пилците се броят напролет. Сега класирането е временно. Дали сега ще сме първи с 10 точки или ще изоставаме с пет, това не означава, че нямаме шансове да сме шампиони", каза той.