Ким напуснала болния Кания преди месец

Въпреки това, тя го посети в болницата в Лос Анджелис

Американски журналисти разкриха, че Ким Кардашиан и Кание Уест живеят разделени от един месец. Хайлайф лъвицаъа се уморила да толерира истеричните избухвания и странното поведение на съпруга си.

След като принудително въдвориха Кание Уест в болница с нервен срив, журналисти  внимателно проучиха фактите в личния живот на рапъра и неговата съпруга, риалити звездата Ким Кардашиан. Така те открили нещо много интересно.

Оказва се, че Кардашиан и Уест не живеят заедно от месец. Едва дочакала Кание да тръгне на турне, Ким опаковала багажа си и заедно с децата Норт и Сейнт се преместила при майка си. Говори се, че Кардашиан все още не се е възстановила от грабежа в Париж и постоянно се чувства застрашена, така че да остава сама (дори и с деца и помощен персонал) в голямата къща, просто я е страх.

Но не само това е причината за този нейн ход. Според The Daily Mail, позовавайки се на хора от вътрешния кръг на дивата, търпението на Кардашиян се изчерпало. Ким ппросто се е уморила от странното поведение на мъжа си и постоянните му избухвания.

Самият Кание отдавна проявява признаци на неадекватно поведение. Не само това, че прекъсна собствения си концерт в Сакраменто, когато от сцената, изведнъж започна да ругае колегите си Бионсе и Джей Зи, и беше бурно освиркан от публиката, така и без обяснение отменени турнето (което, между другото наброява повече от 20 концерта). 

Той критикува морала на другите, но какво да кажем за неговите ценности, когато на страницата си в Инстаграм изведнъж Кание публикува 99 снимки на дрехи и обувки, без подпис? Последователите му оставиха много объркани коментари, пожелаха бързо възстановяване.

Казват, че причината за странното поведение на Уест е дълбоко скрита. Предполага се, че актьорът трудно преживява смъртта на майка си, която почина по време на пластичната операция преди десет години. Това се случи през ноември, затова на певеца му е много трудно да преживее този конкретен месец на годината.

Въпреки проблемите в семейството, научавайки за хоспитализацията на съпруга си, Ким Кардашиан веднага долетя с частен самолет от Ню Йорк до Лос Анджелис, за да подкрепи неадекватния Кание.

До влизането му в клиника се стигна след като известния рап изпълнител изпадна в истерия по време на тренировка във фитнес залата. Той нападна персонала, а след това неговият терапевт е извикан по спешност.

Виждайки състоянието на Уест, той извикал линейка и предупредил, че пациентът му може да откаже хоспитализация, и ще се наложи да бъде закаран в клиниката принудително. И така се е случило. Затова пристигналите медици оковали съпротивляващият се рапър в белезници. Сега Кание Уест се намира в медицински център Роналд Рейгън на Университета в Калифорния.