От Бюрото по труда предлагат работа в Португалия

За бране на малини

Агенция по заетостта обявява набиране на кандидати за бране на малини в Португалия. Търсят се супервайзори /ръководители на група/ за всяка от фермите, в които има български работници.

Кандидатите трябва да са на възраст между 18 и 45 години, да имат физическа пригодност и издръжливост, както и чисто свидетелство за съдимост.

Да притежават минимум средно образование. С предимство се разглеждат кандидатурите на лица с висше образование в областта на селското стопанство, агрономство или хигиена и качество на храните.

С предимство са кандидатите с опит в селскостопанска работа и ръководене на екипи в тази област. Задължително е владеенето на добро говоримо ниво на един от следните езици – английски, португалски или испански.Заетостта е сезонна, между 3 и 4 месеца

   Крайният срок за приемане на документи от ДБТ е 30.11.2016 г.

Търсят се и селскостопански работници за бране на малини, които могат да са на възраст между 18 и 50 години, трябва да са с физическа пригодност и издръжливост, чисто свидетелство за съдимост. Да имат минимум завършен 8 клас /основно образование/.

Професионален опит: с предимство са кандидатите, които имат опит в бране на меки плодове. Допустими са и кандидати с опит в селскостопанска работа в оранжерии.

Езикови умения: владеенето на английски, португалски или испански език е предимство, но не е задължително условие. Срокът на заетостта е за период от 2-3 месеца.

Краен срок за записване: 06.01.2017

За повече информация: Дирекция „Бюро по труда”- Добрич, стая 604.