Дерменджиев предприема промени в състава за мача с Базел

На върха на нападението ще бъде Кешеру

Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев ще предприеме редица промени в състава си за мача с Базел в Шампионската лига. Причината - специалистът е останал разочарован от изявите на някои от играчите при победата над Берое с 1:0 в събота вечер.

Започналият като десен бек срещу беройци - Сисиньо се е представил доста под очакванията на Дерменджиев и ще седне на пейката, пише "Тема: Спорт". Неговото място ще заеме Йордан Минев, а на левия бек ще се завърне Натанаел, който бе получил почивка.

Минев пък бе пропуснал предишните две срещи с Берое в Стара Загора и с ЦСКА-София. В центъра на защитата Моци ще заеме мястото си до Паломино, след като с Берое в Разград игра Пластун.

В средата на терена също имаше размествания - партньор на Анисе бе Лукас Саша, а Светослав Дяков бе извън групата. Сега обаче за решителния двубой с Базел капитанът отново ще изведе тима, а бразилецът ще се върне на пейката.

В атака е възможна само една рокада и тя е свързана с лявото крило. Там срещу заралии започна Мисиджан вместо Вандерсон. Георги Дерменджиев обаче все още не е сигурен дали да се довери на бразилеца, или да остави холандеца сред 11-те. Това би била и петата рокада.

Иначе на върха на нападението ще е Кешеру, а по десния фланг - Кафу. Зад румънеца ще атакува Марселиньо.