Илиана Раева: С вълнение, вяра и усмивка тръгвам към новия си мандат като президент на БФХГ

"Предстоят нови трудни 4 години, през които не само трябва да затвърдим позициите си, но и да ги подобрим", сподели тя

"Благодаря на всички делегати на редовното отчетно изборно събрание на БФХГ за високата оценка и гласуваното ми доверие! Вчера бях преизбрана с пълен брой гласове от присъстващите 43 делегата, представители на клубове, за президент на БФХГ за следващия Олимпийски цикъл!", сподели Илиана Раева на профила си във Фейсбук.

"За мен беше голямо предизвикателство и огромно удоволствие да работя през изтеклите 4 години като президент на БФХГ! Смятам изтеклия мандат за много успешен и благодаря на всички, които авторитетно и отговорно работеха заедно с мен за възраждането на красивия ни спорт!
Предстоят нови трудни 4 години, през които не само трябва да затвърдим позициите си, но и да ги подобрим. Години, през които трябва да положим отново заедно усилия за подобряване условията на работа в клубовете в страната.

Благодаря за мъдростта и отговорността на делегатите при избора на комисиите, с които трябва да ръководим спорта ни също така мъдро и отговорно! Вчера казах, че съм отборен играч. Обичам да работя в екип със силни, можещи, смели и креативни хора. Точно такива ги има достатъчно в художествената гимнастика и затова съм спокойна за бъдещата ни съвместна работа.

Обичам работата си, още повече обичам художествената гимнастика, уважавам Мисията си на Водач, затова с вълнение, вяра и усмивка тръгвам към новия си мандат като президент на БФХГ!", пише още Раева.