Близо 200 красиви участници в Бейби Аеробик турнира „Бъдещи звезди“

При най-малките всеки е със злато

Почти 200 изключително красиви и нагиздени малчугани участваха в Бейби Аеробик турнира "Бъдещи звезди“, съобщава www.sofia2018.bg. За втора поредна година състезанията са част от проекта „София – Европейска столица на спорта през 2018 г".

Зала „Триадица“ се оказа тясна да побере многото участници, техните родители и зрителите. Сред малките състезатели имаше представители на клубове от цялата страна.

„Много съм щастлива, че тази година децата са два пъти повече. Благодаря и на екипа на София2018 за това че подпомага тези така важни за младото поколение прояви. Така инициативата обхваща и най-малките, които все повече и повече се увличат от детската аеробика,“ заяви президентът на Съюза по аеробика в България Йорданка Благоева, олимпийски медалист в скока на височина.

Освен купите и медалите, за децата бяха подготвени много награди, а „София - Европейска столица на спорта“ осигури два огромни коша с подаръци и играчки. Всеки участник при най-малките на 5 и 6-годишна възраст получи златен медал за това, че с участието си вече е станал шампион и е записал първата си своеобразна победа. Присъстващите станаха
свидетели на много забавления и изненади, изпълнили деня с приятни емоции за всеки участник.