Г. Марков: Борисов качи Кънев на гръб и го заведе при Меркел

Трябва да си откачен да наречеш Борисов червен генерал

"ГЕРБ подцени тези президентски избори и техния изключително мажоритарен вот. БСП добре си изигра картите. ГЕРБ заложи на чисто партийна кандидатура и то от парламента". Това заяви в ефира на bTV бившият конституционен съдия Георги Марков.

Бойко Борисов е добър по душа като Дядо Коледа. Той беше толерантен към всички, прави компромиси, раздава постове, за да има стабилност, прощава, а на него никой не прости. о думите му ГЕРБ загуби президентските избори, защото са подценили мажоритарния им характер. БСП добре си изигра картите, издигна един деполитизиран човек, макар и формално ляв. Той не е участвал във властта и така успя да разшири ветрилото и да получи подкрепата. ГЕРБ заложи на чисто партийна кандидатура, посочи, той.


"Написах цели оди. От май месец давам сигнала. Г-жа Фандъкова е единственият български политик, който не е казал една глупост. Вчера Борисов ми се обади да ми благодари. Беше спокоен. Обещах му, че с цялото си сърце и душа ще помагам на ГЕРБ. Според мен партията ще спечели следващите парламентарни избори.

Не е виновна само г-жа Цачева. В името на България Борисов направи най-толерантното, а тя премина в наивност. Протестъри, които щяха да го вкарат в затвора, ги сложи за министри. Цялото ДСБ го цамбурна във властта. Радан Кънев го качи на гръб и го заведе при г-жа Меркел. Даде несъразмерно участие на Реформаторския блок. Много съм разочарован от г-н Радев. Трябва да си откачен да наречеш Борисов червен генерал", заяви още бившият съдия.

"Борисов е широкоскроен човек, много едър и силен, той е като Дядо Коледа. На него никой не прости. Плевнелиев трябва да назначи ново правителство. Няма грешка. Г-н Радев вероятно ще му се наложи да разпусне този ужасен парламент и да насрочи нови избори", заключи Марков.  

"Вчера г-н Борисов ми предложи да стана депутат. Като ги гледам сега депутатите и ми се вдига самочувствието. Дадох му и съвет: Бой и избори до дупка, брат ми", разкри Георги Марков.