Скаути на Байерн и Ница отиват в Сливен

Спорт

09-11-2016, 11:12

Снимка:

slivenfc.com

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Марио Балотели кани Сако в Ница

Повериха Спартак - Созопол на рефер от Сливен

Поводът е евроквалификациите при юношите до 19 години

Скаут на Байерн пристига в България, специално заради евроквалификациите при юношите до 19 години. Страната ни е домакин на групата, в която са още Португалия, Дания и Беларус.

Най-вероятно сериозният интерес към мачовете на отбора на Ангел Стойков е заради португалците, които са сред водещите отбори на континента, пише "24 часа".

Освен Байерн ще има представители на лидера във френското първенство Ница, който бе преобразен след привличането на Марио Балотели, и шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс. Очакват се пратеници и на няколко английски клуба, които да гледат перспективни играчи у нас.

Първият двубой на юношите ни е от 10 часа на стадион "Хаджи Димитър" срещу Португалия на 10 ноември. В 13:30 часа играят Дания и Беларус. На 12 ноември ранният двубой е Португалия - Беларус, а следобед играем с датчаните.

Квалификацията приключва на 15 ноември от 13 часа, като двубоите са по едно и също време. В Сливен остават Португалия и Дания, докато Беларус и България се местят на стадион "Берое" в Стара Загора. Така само в рамките на два дни ще изиграем два мача срещу Беларус.