Кака Лили и Ирина излетяха от гнездото на „Вип Брадър“

Седем финалисти остават да се борят за титлата „Най-любима звезда на България“

Ирина Тенчева и кака Лили излетяха от ВИП Брадър четири дни преди финала. Лили си тръгна очаквано, след като имунитетът й на галеница на Големия брат падна.

През цялото време тя не спря да мрънка и да се оплаква, като описа подробно всичките си болести, като се започне от шипа в петата и се свърши с болка в "левия врат". Въпреки това тя заяви, че е достойна за финалист.

Голямата изненада обаче беше Ирина Тенчева. Зрителите видяха две нейни лица - загрижената майка на къщата, която непрекъснато правеше непоискано добро и жената, която подмяташе злобни реплики към всеки, който не й се подчинява. В лицето му или зад гърба му. Но причината, поради която излезе бе, че мъжът й и Нико Тупарев са приятели и ако беше останала, манджата щеше прекалено да се размирише.

Емануела и Христо останаха, но обясниха честно какво са правили заключени в тоалетната. Христо повръщал, Емануела го държала, накрая повърнал и върху нея. Секс и дори целувки нямало, накрая актьорът паднал, а Емануела се опитала да го вдигне.

Седмина останаха, за да спорят за титлата ВИП. Това са Ути Бъчваров, Валентин Михов, Христо Живков, Борислав, Рени, Емануела и Миглена Ангелова.

„Ирина си знаеше, предчувстваше го, че излезе“, каза Валентин Михов, който я изпрати до вратата.