Децата на Анджелина Джоли отказаха да живея с нея

По-специално става въпрос за Пакс и Шайло, които са по-близки с баща си Брад Пит

Не всичко е розово в отношенията Анджелина Джоли и многобройното й потомство. Твърди се, че синът й Пакс и дъщеря й Шайло не искат да живеят с майка си, предпочитайки компанията на баща си, актьора Брад Пит.

Светските журналисти отвъд океана уверяват, че Анджелина Джоли е на ръба на нервна криза. И причината за това не е за развода с Брад Пит, а собствените й деца. По-специално, 12-годишният Пакс и десетгодишна Шайло са заявили пред Анджелина каза, че ако тя е все пак официално се раздели с баща им, след това те ще живеят с него.

"Наскоро Пакс и Шайло казаха на Анджелина, че искат да останат с баща си. Факт е, че те винаги са предпочели неговата компания, те са близки и имат силна емоционална връзка с него, а не с нея. Разбира се, Анджелина е много разстроена, защото сега тя няма да може да прави каквото си поиска. Нещо повече, тя вече усеща, че Брад печели в борбата за децата",  казва човек от обкръжението на холивудската актриса пред Hollywood Life.

Репортерите са на мнение, че все някога това щеше да се случи. Не е възможно всичките шест деца да обичат само майка си. Не всички  са с обтегнати отношения с Пит както по-големият им брат - 15-годишният Мадокс. Но дори и той е изразил желание да се срещне с Брад, когато най-сетне актьорът е имал такава възможност.

Припомняме, че по-рано Брад Пит отказа да се бори с Анджелина Джоли за децата и не изиска от съда право на съвместно попечителство. Според Временното споразумение актьорът може да вижда своите наследници през почивните дни само в присъствието на лекар. 

Актьорът можеше да обжалва решението чрез подаване на насрещен иск и да поиска съвместно попечителство, но избра да не прави това. Срокът изтече и дело няма да има.

Брад се предаде без бой, защото той не иска конфронтация в съда и придружаващата делото мръсотията в медиите. Източник от вътрешния кръг на актьора сподели пред репортери, че той е притеснен за физическото и психическото здраве на децата.