Цачева: Демократичното дясно да се обедини, за да победим заедно

Политика

07-11-2016, 12:59

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цецка Цачева бие с 22 % Румен Радев в Приморско

Борисов: ГЕРБ е първа политическа сила на тези избори

Цецка Цачева кани на дебат Румен Радев

Кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева представи позицията си след изборния ден вчера.Тя беше подкрепена от премиера Бойко Борисов, който я публикува в социалната мрежа ФБ. Представяме Ви пълния текст:

До този момент пред българските гласоподаватели имаше няколко възможности за избор. След обявените резултати изборът на втори тур се свежда само до две възможности - това трябва да се разбере много ясно от всеки.

Първата води към международна изолация, замразяване на европейски фондове, корупция, партизанщина, бедност и всички беди, които БСП причинява на България всеки път, когато се добере до властта.

Втората възможност е България да остане в семейството на развитите европейски държави, да става все по-силна, все по-стабилна и просперираща. Като част от най-голямата дясно-центристка партия в Европейския парламент ние гарантираме, че този път на развитие няма да бъде променен.

Българските избиратели трябва да си дадат сметка, че от тях зависи каква ще бъде тяхната родина и решително да се противопоставят на опита България отново да попадне в плен на тези, които рушат, вместо да съграждат, и разделят, вместо да обединяват.
Нека загърбим тънките сметки и изчисления кой кого ще подкрепи, при какви условия и какво ще иска в замяна. Във всички избори досега  сме печелили с гласовете на активните разумни хора, които вярват в собствените си сили и работят за България.
Този път отново ще бъде така.

Без никакви специални уговорки наши естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат. Резултатите от първи тур отново доказват, че ГЕРБ е единствената сила, която може да се противопостави успешно в тази битка.

Затова призовавам всички наши съмишленици и партньори в същата тази битка, които са част от демократичното дясно, да ме подкрепят, за да победим заедно.
Помнете, че възможностите са само две: да позволим България да се върне в мрачното минало на идеологическите лъжи и подчинението на чужди интереси или с гласовете си да направим така, че тя да остане там, където е нейното достойно място - сред свободните европейски народи.

Аз ще се боря непоколебимо за независима и просперираща България в обединена Европа!
Заради това, като десен човек, отивам на среща с Изпълнителния съвет на Реформаторския блок днес, в 13:00 часа, в централата на СДС на ул. „Г. С. Раковски“ 134.

"Наши естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда ...

Публикувахте от Бойко Борисов в 7 ноември 2016 г.