Вицеадмирал Манушев: Искам България да е стабилна и просперираща

Пламен Манушев гласува във Варна

Искам България да остане стабилна и наистина просперираща, а народът ни да си върне честта и достойнството и българския дух. Той е жив, трябва само да се събуди. Това заяви кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев, който гласува във варненското СОУ “Гео Милев”.

Националната сигурност и българите в чужбина ще бъдат приоритет за вицеадмирал Манушев, ако спечели поста. Той увери, че ще бъде максимално близо до президента, за да му помага със съвети в областите, в които е специалист. Вицеадмирал Манушев подчерта, че е гласувал и на референдума, а запитан какво би направил за Варна заяви, че градът винаги е в сърцето му.

Кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ гласува в секция 248 в СОУ „Гео Милев“ във варненския кв. „Младост“, а преди да упражни правото си на глас се наложи да изчака около половин час. Оказа се, че секцията е една от най-големите в района, като в нея гласуват живущите в блок 150, който е с 11 входа.

Вицеадмирал Манушев бе придружаван от областния управител Стоян Пасев, кмета Иван Портних и районния кмет Христо Христов. Появата на кандидата за вицепрезидент в училището видимо не направи силно впечатление на присъстващите избиратели, а малцина го поздравиха лично.