Обновени детски площадки в "Детелина"

На тържествена церемония кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков официално откри обновените детски площадки в ДГ„ Детелина”, които са дългоочаквана придобивка за възпитаниците на градината.
Съвременната игрова база беше реализирана със средства от бюджета на детското заведение и субсидия от Община Пловдив и с изключителното съдействие на районната администрация, като главният архитект  Даниела Пухалева безвъзмездно изготви проекта и техническото задание.
Директорът на ДГ „Детелина“ Теодора Тодорова изказа своята благодарност и на главния инженер на Община Пловдив Йордан Калев за специалното внимание към работата по изграждане на площадките с оглед безопасното им експлоатиране и сертифициране.
На живописно украсените  нови места за игра децата зарадваха своите гости с празнична програма, а лентата прерязаха директорката, кметът и заместник-кметовете Милка Тодорова-Добрикова и Николай Киров. Николай Чунчуков пожела на децата много весели игри, на учителите - да са всеотдайни към своите възпитаници, а на родителите - да обичат децата си и да бъдат спокойни, че са под грижите на отличните педагози в „Детелина“.