Феновете на ЦСКА започват благотворителна инициатива

Ще съдействат на "червени" привърженици в затруднено положение да посещават домакинските мачове на "Армията"



Феновете на ЦСКА обявиха старта на нова благотворителна инициатива. Запалянковците съобщиха с обръщение в официалния сайт на клуба, че поставят началото на фенска инициатива със социален характер.

Ето пълния текст, без редакторска намера:

"Скъпи армейци,

Днес ЦСКА съвместно със Сдружение „Червени сърца” и направление „Социални дейности” на Столичната община поставяме началото на нова фенска инициатива със социален елемент.

Тази инициатива ще опита да мобилизира усилията на трите институции, както и тези на обикновения „червен“ фен към подпомагане на всички онези наши братя, фенове на любимия ни отбор, които по различни причини са затруднени да посещават домакинските срещи на ЦСКА.

Това са малките деца останали без родителска грижа, инвалидите и други групи в затруднено положение.

Голяма чест за нас е, че точно ние първи в България ще покажем своята братска съпричастност и ще докажем, че силният е благороден.

Вече беше осъществено първото посещение по тази инициатива на деца от столичен социален дом по време на срещата с „Черно море”, но за да разясним тази инициатива по-добре и да набере тя по-голяма популярност, бихме искали да обявим стартирането на конкурс за изготвяне на СИМВОЛ и ПОСЛАНИЕ на инициативата.

Наградата в този конкурс ще бъде повече морална и освен обявяването на победителя по подобаващ начин, той ще получи като подарък новата книга „Стоичков-българският футболен Христо(с)”.

Срокът за изпращане на вашите предложения ще бъде до 09.11.2016г. на адрес: redhearts_@abv.bg /във формат подходящ за печат!/

Благодарим предварително на всички участници и им желаем творчески успех!

От Управителните съвети на ЦСКА и Сдружение „Червени сърца”"