Кешеру ще води атаката на Лудогорец срещу Арсенал

Нападателят на разградчани е в страхотна форма

Тази вечер в 21,45 часа Лудогорец приема Арсенал в София в двубой от груповата фаза на Шампионската лига.

Националният стадион "Васил Левски" ще бъде домакин на най-големия европейски мач у нас в последните 2 години, а в столицата шампионите ще опитат да шокират света, постигайки позитивен резултат срещу именития си съперник.

А това няма да бъде никак лесно. Преди 2 седмици разградчани усетиха с пълна сила мощта на "топчиите" - 6:0 за Арсенал на "Емирейтс" бе звучен шамар за родния представител в Шампионската лига, но сега очакванията са други.

Голмайсторът на тима Клаудиу Кешеру увери, че подобен развой не може да се случи отново. Треньорът Георги Дерменджиев пък обяви, че нужните поуки са извлечени и Лудогорец ще бъде по-предпазлив в София.

От лагера на Арсенал обаче демонстрираха, че нямат никакво намеение да подценяват съперника, защото целта им в София е само една - победата.


Очакванията са за две промени в титулярния състав на Лудогорец спрямо предишните двубои на тима в турнира. На вратата най-вероятно ще застане Милан Борян, а атаката ще бъде водена от демонстриращия страхотна форма Клаудиу Кешеру. За сметка на това Джонатан Кафу ще заема мястото на Върджил Мисиджан по крилото, съобщава Дарик.

За Арсенал извън групата останаха контузените Ектор Бейерин, Начо Монреал, Санти Касорла и Тио Уолкът, а очакванията са Арсен Венгер да даде шанс и на някои от играчите си, които играят по-рядко заради предстоящото през уикенда дерби на Северен Лондон срещу Тотнъм.


Предполагаеми състави:

Лудогорец: Борян; Минев, Моци, Паломино, Натанаел; Дяков, Анисе; Марселиньо, Вандерсон, Кафу; Кешеру.

Арсенал: Оспина; Дженкинсън, Мустафи, Кошчиелни, Гибс; Джака, Елнени; Окслейд-Чембърлейн, Рамзи, Иуоби; Жиру.