Тотев: България има историческия шанс да избере Цачева за първата жена-президент

На 6-ти ноември България има историческия шанс да избере първата жена-президент

Повече от 20 нови членове на ПП ГЕРБ в пловдивския район „Централен“ получиха снощи партийните си карти. Те им бяха връчени от областния координатор на структурата в града под тепетата и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев по време на среща със симпатизанти и членове на партията.

„Вие ставате част от ПП ГЕРБ в един много важен момент. На 6-ти ноември България има историческия шанс да избере първата жена-президент в лицето на кандидата на ПП ГЕРБ Цецка Цачева“, заяви инж. Иван Тотев. Той подчерта, че закриването на националната кампания на партията ще се проведе на 4-ти ноември на сцената на Античния театър в Пловдив и призова гражданите да дадат своята подкрепа за достойните кандидати на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов /ПП ГЕРБ/ също призова на 6-ти ноември да изберем № 17 в бюлетината за европейското бъдеще на страната ни.

На събитието присъстваха народните представители от 16-ти МИР – Пловдив-град, районни кметове и общински съветници от партията.