Григор поставя Никол под строга охрана в България

Планирал и романтична почивка за Свети Валентин у нас

Чудовищна охрана смятал да постави Григор Димитров около кака си Никол Шерцингер в София. Световноизвестната американска певица ще посети за първи път родината на по-младия си любовник, пише HotArena.

Очаква се това да се случи по време на АТР турнира по тенис, който ще се проведе в зала "Арена Армеец". Григор вече потвърди участие за мачовете от 5 до 12 февруари догодина. Той бил убеден, че точно тогава е най-подходящият момент да докара изгората си на наша земя.

Тенисиста искал да я представи официално и на семейството си. Бащата му Димитър Господинов, вече се познава с Никол, но искал тя да му гостува лично в България. Дядо Господин, на когото малкия Грищо също много държи, пожелал да одобри кандидат-снахата. Едва ли обаче влюбените звезди ще пътуват до Хасково, където е родният дом на Димитров.

Очаква се Никол да седне на трибуните за мачовете на своя любим заобиколена през цялото време от няколко души едрогабаритни гардове. Ще се обслужва и от личен шофьор, а достъпът на широката общественост до нея ще бъде напълно затворен. Певицата няма да дава никакви изявления, не предвижда и среща със свои фенове за автографи и снимки

Вървят слухове, че Гришо е организирал романтична ваканция за любимата си в България за Свети Валентин. Веднага след турнира в София той ще качи Шерци на някой от зимните ни курорти в пълна изолация. Мястото за момента е пълна тайна и не се казва дори на най-близките до семейството. Предполага се, че Димитров ще избере някой от луксозните хотели в Банско.