Даниела Савеклиева в Краище: Трябва да запазим стабилността и да подкрепим кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

Цецка Цачева и Пламен Манушев са хора, които имат много лични качества и неоспорими професионални знания и умения

Цецка Цачева и Пламен Манушев са хора, които имат много лични качества и неоспорими професионални знания и умения. Те са хора премерени, които могат да намират диалог в конфликтни ситуации и да обединяват позиции, когато това е нужно. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева на среща с жители на село Краище, община Белица.
На срещата присъстваха още народният представител от ГЕРБ Георги Андонов, независимият депутат Муса Палев и общинският ръководител на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев.
Даниела Савеклиева подчерта, че ГЕРБ никога не е делила хората и когато е в управление е работила така, че всички български общини да се възползват от евросредствата и от републиканския бюджет. „Само преди няколко месеца с решение на кабинета бяха отпуснати 800 000 лв. за изграждане на водопровод на село Бабяк. Трябва да продължим развитието на България в правилната посока, да запазим стабилността, а това е възможно, когато подкрепим кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев”, каза още Даниела Савелклиева.
Независимият народен представител Муса Палев заяви подкрепата си за Цецка Цачева и Пламен Манушев. Той призова жителите на Краище да гласуват на 6 ноември с №17 в бюлетината. „Не трябва да правим грешка и отново да върнем страната в изходни позиции, БСП се опитват да дестабилизират страната, затова най-правилният избор за президент и
вицепрезидент са Цецка Цачева и Пламен Манушев”, каза Муса Палев.
„Опонентите ни в тези избори използват манипулации и популизъм, ние от ГЕРБ предлагаме идеи и политики в интерес на всички граждани”, каза народният представител от ГЕРБ Георги Андонов. Според него единствено кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев не чертаят разделителни линии, а на многобройните срещи с хората от цялата страна показват, че всяко населено място, всеки човек е важен.
„Цецка Цачева е доказала като председател на парламента, че може да намира диалог и пълен консенсус по важните приоритети за държавата. Вицеадмирал Пламен Манушев е истински патриот, достоен български офицер. Нека на 6-и ноември изберем най-добрите в тази надпревара - Цецка Цачева и Пламен Манушев, номер 17 в бюлетината“, призова Георги Андонов.