Цветанов в Карлово: ГЕРБ доказа, че може да носи отговорност. Ние върнахме България в правилния път на развитие

Страната ни се нуждае от обединение

Страната ни се нуждае от обединение. Трябват да изберем президент и вицепрезидент, които да консолидират, да обединяват хората и да знаят как да управляват България в интерес на всички български граждани.  Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Карлово. Той подчерта, че Цецка Цачева има нужния опит да бъде първата жена президент на България, защото е доказан юрист и парламентарист. „Нейната силна подкрепа ще бъде вицеадмирал Пламен Манушев  - достоен, отговорен и точен човек. Няма нещо, което да е казал и да не го е направил“, обясни Цветанов.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ подчерта, че партията е доказала, че може да носи отговорност. „ГЕРБ е носител на добри политики. Ние можем да управляваме и го доказахме. Ние успяхме да върнем страната в правилния път на развитие със стабилното правителство на Бойко Борисов. Когато има национален избор е много важно да гласуваме, защото всеки избор е гаранция за стабилността на страната. Трябва да обединим усилията си, за да постигнем убедителна победа на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината“, заяви Цветан Цветанов. Той обясни пред присъстващите, че ГЕРБ винаги се явява самостоятелно на избори, защото всяка партия трябва да носи политическа отговорност за своите действия и кандидати.
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев посочи пред жителите на Карлово, че изборът за президент и вицепрезидент е важен, защото определя посоката на развитие на България. По думите му, в момента са заложени на карта сигурността и стабилността на държавата. „Заедно с Цецка Цачева ще работим за сигурни европейски граници, за гарантирането на евроатлантическата ориентация на страната ни, за по-образована нация. Уверява ви, че Цецка Цачева е най-подготвеният човек за президент. Тя умее да балансира между всички власти и всички институции. Заедно ще водим активна и балансирана политика, основана на националния интерес, за да остане България остров на стабилността в региона и в Европа“, подчерта вицеадмирал Манушев.