Българският флаг се развява гордо в село Ветрен по инициатива на младежката структура на ГЕРБ

На двата входа на мъглижкото село Ветрен се вее българският трибагреник

На двата входа на мъглижкото село Ветрен се вее българският трибагреник по инициатива на местната младежка структура на ГЕРБ.
„Представителите на МГЕРБ в селото с всеки изминал ден доказват, че са достойни граждани на България. Те милеят за родното си място и с всяка една своя инициатива правят Ветрен все по-добро място за живеене. Точно това е и причината да получават не само моята подкрепа, но и тази на съгражданите си“, каза кметът на селото Николай Карагьозов. „Нека имаме много хубави поводи да издигаме националния флаг и да се гордеем с родината си“, допълни той.
Признателност за помощта при реализацията на кампаниите на ГЕРБ във Ветрен изказа към кмета, както и към ръководството на читалището Десислава Дойнова – председател на местната младежка партийна структура. „Важно е да сме единни, да гледаме в една посока, за да продължи развитието на страната ни“, категорична бе тя.
С хляб и сол, по стар български обичай, ветренци посрещнаха гостите си на официалното издигане на знамената.
На събитието присъстваха и  членове на ръководството на МГЕРБ – Стара Загора – Радостин Танев, областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора, Катерина Иванова, организационен секретар и Красимира Кънева, член на УС.
Поредната родолюбива идея на МГЕРБ – Ветрен е продължение на инициативата, която те реализираха по повод 22 септември, Ден на Независимостта. Тогава младежите поставиха, с подкрепата на кмета на селото, 12-метров пилон с българския трикольор, на най-високата точка в района, за да се вижда отдалеч и да напомня колко е важно да сме свободни, горди и единни, да работим заедно и да предаваме напред историята си, категорични бяха младите хора от Ветрен.