Цачева в Стамболийски: Номер 17 в бюлетината ще гарантира стабилността на България

Държавата е на мястото си и резултатите се виждат

Държавата е на мястото си и резултатите се виждат. Имаме нужда от подкрепата на всички български граждани, за да задържим посоката на европейското развитие на България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Стамболийски. По думите й, изборите са състезание на ценности. „Спечелихме доверието на най-голямата политическа сила ГЕРБ, но ние всеки ден се срещаме с хората на България, за да ги убедим, че е много важно да не допускаме вътрешнополитическа криза. Сигурна съм, че всеки човек иска спокойствие за семейството си и сигурност на доходите си. Като президент аз ще защитавам интереса на всички български граждани“, подчерта Цачева.
Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че членството на България в ЕС и НАТО е без алтернатива, защото страната ни не може да се справи сама с предизвикателствата, пред които е изправен съвременният свят. „България трябва да остане остров на стабилност в региона и в Европа. Доверявам се на вас, активните граждани на България, и разчитам, че на 6-ти ноември ще направите правилния избор с номер 17 в бюлетината“, обърна се към присъстващите Цецка Цачева.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са спечелили доверието на ГЕРБ, защото могат да бъдат истински обединители на нацията. „България ще се гордее с тях, защото Цецка Цачева е достойна жена с  опит, която доказа, че може да работи в интерес на гражданите. Тя ще разчита на един голям офицер - вицеадмирал Пламен Манушев“, обясни Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ припомни, че кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев е спечелил изборите с над 65% подкрепа. „Уверен съм, че хората тук ще ни подкрепят отново с номер 17 в бюлетината, защото трябва да съхраним сигурността в държавата. Първият кабинет на Бойко Борисов донесе стабилност на България. През 2013-2014 година БСП и ДПС доказаха, че работят само за себе си. Днес отново успяхме да върнем страната в правилния път на развитие. Държавата отделя средства за общините, за здравеопазване, за образование, за енергийна ефективност. Но харчим само толкова, колкото сме изкарали – това може да се случи само когато България е стабилна“, категоричен бе Цветан Цветанов.
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев изрази убедеността си в победата на 6-ти ноември. „Вашата подкрепа ни дава енергия и сила. България трябва да има продължи да има стабилно управление, което да води държавата уверено напред. За да се случи това народът ни трябва да се обедини отново след 27 години лутане. Гласувайте ни доверие с номер 17 в бюлетината, за да продължи страната ни да се възползва от европейската солидарност и да се развиват регионите“, призова жителите на Стамболийски вицеадмирал Манушев.