Цецка Цачева и Пламен Манушев се срещнаха с над 200 жени от Златоград

Като жена и като президент съм призвана да пазя единството на българската нация, каза Цачева

Срещата ми с вас в Златоград ме зарежда с още повече енергия и ми дава още повече сила. Сигурна съм, че с вашата подкрепа и с доверието на всички останали жени в България заедно ще успеем да гарантираме стабилността на страната. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с над  200 дами от цялата община Златоград. Тя посочи, че като президент и вицепрезидент с вицеадмирал Пламен Манушев ще подкрепят всички политики, които са в интерес на българските граждани. Цачева подчерта обаче, че с вицеадмирал Манушев ще бъдат коректив на всяка институция, когато видят, че има решения, които не срещат одобрението на обществото.

“Като жена и като президент съм призвана да пазя единството на българската нация, да работя за образована и просперираща България и да помагам на всички български граждани”, каза още Цецка Цачева пред жените от Златоград.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев благодари на жените от Родопите за тяхната искрена подкрепа и топло посрещане. “Хората от Родопа планина винаги сте ме впечатлявали с вашата откритост, искреност и доброта. Моля ви, помогнете ни с вашия глас на 6-ти ноември, за да изберем първата жена президент на България. Цецка Цачева е достоен и способен човек, в чийто ръце можем да поверим България”, категоричен бе вицеадмирал Манушев.

Председателят на Националния предизборен щаб на  ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов благодари на жените в Златоград, че са подкрепили за втори кметски мандат Мирослав Ячев. Цветанов призова жителите на общината да гласуват доверие и на президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев. “Вие имате честта да живеете в перлата Златоград. Вашият кмет Миро живее и диша с мисълта как да направи Златоград още по-добро място за живеене. Сигурен съм, че с вашата подкрепа за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев заедно ще успеем да гарантираме стабилността на България с номер 17 в бюлетината”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов обясни, че Цецка Цачева е станала първата жена председател на Народното събрание, благодарение на своите професионални умения и човешки качества. “Тя заслужи доверието на всички парламентарни групи, не само на тази на ГЕРБ. Цецка Цачева се доказа като професионалист, експерт и най-вече като диалогичен човек, който държи на първо място на реда и на законността”, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Цветанов напомни, че правителството на Бойко Борисов гарантира развитието на всички български общини, без да ги дели на наши и ваши или на големи и малки, както са правили други управляващи. “Вярвам, че заедно ще продължим да вървим посоката на развитието”, каза още Цветан Цветанов пред дамите от Златоград.