Започва конференция Образование 2016 - bulgaria.utre.bg

Започва конференция Образование 2016

28 октомври 2016, 06:30 | Мила Иванова
  • Снимка:
    ngobg.info

Форумът е най-мащабния по темата в България

Конференцията „Образование 2016“ е най-мащабният годишен форум по темата в България. Събитието ще се състои на 28 и 29 октомври 2016 г. в сградата на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) в София.
На конференцията, организирана от фондация Заедно в час, с подкрепата на Европейската комисия, фондация „Америка за България“, „Образование България 2030“ и Нестле България, ще присъстват над 800 – представители на правителството, училищата, образователни експерти, лидери от частния и публичния сектор от България и чужбина.
Ева Паунова ще модерира панел на тема „Образователната система в България – състояние и перспективи“.  В дискусията ще се включат министърът на образованието и науката Меглена Кунева, Анна-Мари Виламовска, секретар на президента на Република България за иновационна и здравна политика, кметът на София Йорданка Фандъкова, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, изпълнителният директор на Кока Кола България Светослав Атанасов и Силва Зурлева, председател на Съвета на директорите на Нова телевизия.Коментари (1)

Потребител
mangoto
В България образУвание ще има. когато има и АДЕКВАТНО заплащане,а не като сега-чел ,не чел -фел/дфебел/.Сдруги думи- заплатите на ОБРАЗОВАНИТЕ да са в пъти по-големи от на неграмотните--принципа на моркова и тоягата....Другото е бошлаф работа....
28 октомври, 08:08 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета