Цветанов: Кампанията ни е изградена на срещи и идеи за развитие на България

Силата на ГЕРБ е, че не използваме похватите на внушения и манипулации

ГЕРБ не противопоставя хората. Ние водим кампания, изградена на срещи и идеи за развитие на България. Силата на ГЕРБ е, че не използваме похватите на внушения и манипулации – това ни отличава от политическите ни опоненти. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Стралджа. „За нас е важно да бъдем сред хората, да се срещаме с тях лице в лице. За 30 дни ще обиколим над 200 населени места. Вече обиколихме половин България – стискаме ръката на всеки, с когото се срещаме, говорим с всички“, обясни той.
Според Цветанов всички български граждани трябва да подкрепят Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България, защото те са доказали своите качества и умения през годините. „ГЕРБ дава шанс на знаещите и можещите хора, които искат да работят в интерес на гражданите“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветан Цветанов обясни, че като първата жена председател на Народното събрание Цецка Цачева е доказала, че може да води диалог и да обединява различните мнения по темите от национален интерес. „Вицеадмирал Пламен Манушев е отдал 40 години от живота си на българската армия, в името на сигурността на българските граждани. Подкрепете най-достойната президентска двойка с номер 17 в бюлетината“, каза още председателят на Националния предизборен щаб.
Кметът на Ямбол и областен координатор на ГЕРБ Георги Славов призова жителите на Стралджа с подкрепата си за Цецка Цачева и Пламен Манушев да докажат, че българите могат да се обединяват в името на национални каузи, взимайки правилните за бъдещето на страната решения. „Оценете достойнствата на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. Ние повярвахме в техните качества и през годините те доказаха, че могат да работят в интерес на хората“, каза Славов.