Иван Петков: Стремим се да направим нещо, което ще се запомни

Знаехме,че ще победим Дрита

Старши треньорът на "Марица" (Пловдив)  Иван Петков коментира победата над "Дрита" (Гниляне) с 3:0 (25:13, 25:18, 25:15)  във втория мач между двата тима от първия кръг на Шампионската лига и преминаването на "Марица" във втория предварителен кръг на най-престижния европейски турнир.

 "Знаехме, че ще победим. Това бе мач, който трябваше да бъде изигран и ние го изиграхме на ниво. Имаме естествено нашите забележки, но сега не е момента. Поздравявам момичетата  с преминаването ни във втория кръг на Шампионската лига".

 "Радостното е, че публиката в Пловдив все повече и повече обръща внимание на женския волейбол и става наш постоянен партньор. Тук  е момента да призовем повече хора да дойдат за домакинството ни във втория кръг, в който идва световния клубен шампион „Еджзаджъбашъ ВитрА“ (Истанбул). Феновете на волейбола да видят един мач срещу отбор, който си заслужава да бъде наблюдаван. Ние не искаме да бъдем само участник срещу този класен съперник, а да направим нещо, което да се запомни“.