Дамите на ГЕРБ - Първомай се обединиха в подкрепа на кандидат -президентската двойка на ГЕРБ

Над 50 дами от община Първомай се събраха, за да заявят своята подкрепа за кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ - Цецка Цачева -Пламен Манушев. Подкрепиха ги народният представител от ГЕРБ-Пловдив област д-р Катя Попова и областният ръководител на ЖГЕРБ - Евелина Апостолова.
“Вявраме, че именно Цецка Цачева и Пламен Манушев са хората, които ще донесат по-доброто бъдеще на страната ни. Познавам ги и знам, че са принципни и отговорни хора, които ще работят с всички институции в България. Това каза пред дамите д-р Попова. Тя допълни, че Цецка Цачева е толерантен и диалогичен човек и това ще й помагне да бъде и добър държавен глава.
Да се обединят около кандидатурата на Цецка Цачева и Пламен Манушев и да изберет №17 на 6-ти ноември, призова дамите и Евелина Апостолова. Тя допълни, че те са най-подходящато двойка за президент и вицепрезидент, защото имат и авторитетата, и знанията. “Това е правнилният избор, който ще помогне България да продължи европейското си развитие, каза още Апостолова.”