Рашидов: Не виждам причина Цачева да не спечели още на първи тур - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Рашидов: Не виждам причина Цачева да не спечели още на първи тур

23 октомври 2016, 10:37 | Руслан Иванов
  • Снимка:
    Кадър: Нова телевизия

Премиерът Борисов ясно и точно каза, че в момента най-стабилната партия в България е ГЕРБ

Не виждам причина още от първи тур Цецка Цачева да не спечели. ГЕРБ няма да изгуби изборите, защото няма как. Последните седмици ще покажат кой как се е организирал. Това коментира министърът на културата Вежди Рашидов в сутрешния блок на Нова телевизия.

Не мога да кажа предварително, защото палитрата е много шарена. Тя ще започне да оказва своето влияние. Много са гласовете, които няма да отидат на балотаж. Премиерът Борисов ясно и точно каза, че в момента най-стабилната партия в България е ГЕРБ. Тя е добре организирана и поставена пред българските избиратели. Аз съм министър на ГЕРБ и е съвсем нормално да съм лоялен на партията”, заяви Рашидов.

Той уточни, че не знае какъв ще е изборът на българския народ на 6 ноември, но за него е важно подходът да е национално отговорен. „Не хората, България като цяло има проблем - с икономиката, бежанците, енергетиката. Трябва да си решаваме вътрешните проблеми. Надявам се българите много отговорно да пускат своя глас, защото тези 5 години са много важни. ГЕРБ е и първата политическа сила, която извади два мандата ДПС от властта. В момента не виждам голяма драма. ДПС ще направят каквото решат”, добави той.

Попитан дали е приключил моделът „Кой”, Рашидов заяви, че според него този въпрос винаги ще се задава.

По темата за КТБ, той коментира, че ако има окраден човек, това е бил именно той. „За мен КТБ е една затворена страница. Има си органи, да се занимават. Знаем само част от истината”, добави министърът на културата. По думите му хората, които стоят за провала на КТБ, са хората, които най-често са говорили по медиите за банката.Коментари (2)

Потребител
Тони
Прав е Рашидов.Цачева ще спечели!
23 октомври, 14:09 ч.
Потребител
hehehe
в пълното интервю Вежди казва "...Стига сме избирали красавци". Споменава нещо и за сладури.
т.е. в прав теккст казва, че Цецка Е ГРОЗНААА!!!
Прав си Вежди: по-добре мъжествена жена за президент, отколкото женствен мъж, като плевню.
23 октомври, 10:48 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета