Владо Стоянов: Можехме да отнесем 15 гола от Арсенал

Още при жребия бе ясно,че шансовете ни са срещу Базел

Вратарят на Лудогорец - Владислав Стоянов не бе никак доволен след тежката загуба на "орлите" от Арсенал с 0:6. Националът заяви, че поражението е могло да бъде и далеч по-голямо. Стражът скастри част от своите съотборници, които не са действали достатъчно активно във фаза защита.

Виновник за загуба от "топчиите" за Стоянов се оказа и ниското ниво в българското първенство.

"Арсенал можеше да ни вкара и 15 гола. Какво да кажем!? Няма смисъл! Трябва да си извадим поуките. Това не трябва да се получава в следващите двубой. Говорим си постоянно, че когато един не се върне отзад да помага и се случват такива работи. В доста моменти оставахме двама на двама, трима на трима...Когато един отбор се отбранява, това не трябва да става само с 5 човека!"

"Това е Арсенал! Паднал си - животът продължава! Не успяхме да подобрим някой антирекорд и това е хубавата страна. Още като се изтегли групата беше ясно, че шансовете ни ще са срещу Базел. Арсенал играе с топ отбори всяка седмица, а ние играем на доста ниско ниво в България. Дано другите тимове в Първа лига направят добри селекции, за да бъдат конкурентоспособни в Европа".