Цветанов в Дулово: С работата си в смесените региони ГЕРБ доказа, че не дели хората по етнически принцип

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че България може да бъде стабилна, когато се спре с политическото противопоставяне и популизма

Определени партии умишлено нагнетяват напрежението в обществото, но ние не делим хората по етнически принцип, на наши и ваши. ГЕРБ желае единство и обединение на нацията. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Дулово. Той благодари на хората за подкрепата, която получава ГЕРБ от тях. „Всички ние сме силният отбор, наречен ГЕРБ. Всички български граждани трябва да гласуват по съвест и трябва да знаят какво са направили за тях партиите. През 2011 година доказахме, че можем да разчупим етническия модел на гласуване в Дулово и днес се вижда резултата от доброто управление на общината“, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че България може да бъде стабилна, когато се спре с политическото противопоставяне и популизма. „Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България, защото тя няма да допусне противопоставяне в обществото. Тя ще бъде обединител на нацията и ще работи за мирна България. За десет години участие в активната политика Цецка Цачева никога не е проявявала агресивно поведение към опонентите си. Тя не се промени към хората, нито те към нея“, обясни Цветанов. Той посочи, че вицеадмирал Пламен Манушев има опита и знанията да гарантира сигурността на българските граждани.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев призова жителите на Дулово за подкрепа с номер 17 в бюлетината. „Срещаме се с хора от цялата страна. Виждаме, че в населените места, в които има стабилно управление от страна на кметовете от ГЕРБ, хората живеят по-добре. В цялата страна промяната е видима. Ние с Цецка Цачева ще работим за сигурна и стабилна България“, обясни вицеадмирал Манушев.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев подчерта, че благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов днес България е остров на стабилност в региона и в Европа. „Премиерът Бойко Борисов направи много, за да може страната ни да бъде достойно оценена от европейските ни партньори. Убеден съм, че Цецка Цачева и Пламен Манушев ще запазят единствения възможен за страната ни път на развитие – европейският. Те са убедени европейски политици и ще отстояват националните интереси на България“, каза Радев.

Народният представител от ГЕРБ Алтимир Адамов, който е от Дулово, посочи, че единственият шанс за развитие на населените места в страната е подкрепа за правителството на Бойко Борисов. Той призова жителите на Дулово да гласуват доверие на Цецка Цачева – следващият президент на България.

Областният координатор на ГЕРБ в Силистра Тодор Тодоров заяви, че всичко, което се случва в Дулово и в региона е благодарение на правителството на Бойко Борисов.