Александър Попов: ЦСКА игра страхотно

Не съм доволен от това, което показахме, заяви треньорът на Нефтохимик Петър Дочев

ЦСКА  започна по възможно най-добрия начин новия сезон в Суперлигата. „Армейците “ изиграха отличен двубой и победиха “Нефтохимик 2010” (Бургас) с 3:0 (25:19, 25:18, 25:20) пред собствена публика в столичната зала “Васил Симов”.

„Радостен съм, че започнахме така. Заслужаваме хубавите неща, които ни се случиха напоследък. Селекцията ни не е бомбастична, но имаме млади таланти. При нас започва професионализма. Тази година играем Купа на Европа и се надявам и там да играем добре и да зарадваме публиката“, коментира след срещата треньорът на домакините Александър Попов.

„На „Нефтохимик“ им се отрази двубоя отпреди няколко дни, имаше умора. Но ние ги бяхме разучили много добре, а и играхме страхотно. Радва ме, че младият ни разпределител Владимир Станков издържа в този първи мач. Нужно е да продължим спокойно напред, а финансовата стабилност ни дава възможност да направим това”, добави специалистът начело на „червените“.

„Не съм доволен от това, което показахме. Играхме на 50% от това, което беше на Суперкупата. Проблемът не беше в блокадата. Пропуснахме страшно много леки топки отзад. Няма как да не е повлиял и двубоят за Суперкупата, имаше повече умора. Но не искам да се оправдaваме”, сподели треньорът на бургазлии Петър Дочев.