Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще бъде днес в Силистренско

Ще бъдат заедно с председателя на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Силистра на 20.10.2016 г. /четвъртък/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Силистра Тодор Тодоров.

В 10:00 часа Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Тутракан в залата на Общински съвет, ул. „Трансмариска“№31. С тях ще бъде кметът на община Тутракан д-р Димитър Стефанов.

В 12:00 часа вицеадмирал Манушев и председателят на Националния предизборен щаб ще се разходят по централната част на град Дулово, площад „Единство“, за да разговарят с жителите на Дулово. Ще ги придружават кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед и народният представител Алтимир Адамов.

В 15:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят Кайнарджа, за да се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ на централния площад на селото. (При лошо време срещата ще се състои в НЧ „Отец Паисий -1942“, ул.“Димитър Дончев“№2.)  С тях ще бъде кметът на Кайнарджа Любен Сивев.

В 17:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят фирма „Мебели Димов“ и новооткрития шоурум в Силистра на ул. „Тутраканска“4. Ще ги придружава кметът на Силистра д-р Юлиян Найденов.

В 17:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се разходят на Централния пазар и центъра на град Силистра, по улица „Цар Симеон Велики“ до площад „Свобода“.

В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Силистра. В 18:30 часа на площад „Свобода“№4 /при лошо време – театър „Сава Доброплодни“, ул. „Цар Симеон Велики“№48/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Силистра кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Силистра ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.