Четири града в Япония с оферти към БФХГ

Японският град Мунаката предлага тренировъчни лагери за олимпийска подготовка на нашите гимнастички

Илиана Раева беше посрещната в Токио от Кацухико Ягучи, директор на град Мураяма за Олимпийските игри в Токио 2020, за да и бъдат представени предложенията за подготовка на националния отбор през следващите 4 години в Япония до Олимпийските игри. Тя, както и Мария Гигова бяха посрещнати лично от кмета на града. На срещата бяха обсъдени всички възможности за нуждите на националния ни отбор.
Накрая, г- жа Раева получи много подаръци от японската делегация - символи на Япония и японската култура. Разбира се, тя също беше подготвила подаръци и поднесе на любезните домакини реплики от Тракийското съкровище и розово масло в специално изработени шишенца и други български сувенири.
Г- жа Раева остана изключително доволна от разговорите.

По същото време Мария Петрова и Росина Атанасова са в японския град Мунаката!

БФХГ получи покана от японския град Мунаката, за да разгледа възможностите за тренировъчни лагери и подготовка на българския национален отбор до Олимпийските игри в Токио през 2020 г..
Вицепрезидентът на БФХГ Мария Петрова и генералният мениджър на БФХГ Росина Атанасова бяха посрещнати от ръководството на града изключително сърдечно с българското знаме и надпис на български език: "Добре дошли в Мунаката!!!"
Предстои оглед на спортните съоръженията и хотелската база.
Изключителните успехи на българската художествена гимнастика предизвикаха вниманието на японците, които са домакини на Олимпийските игри през 2020 год..