Децата от катастрофата край Ребърково остават в тежко състояние - bulgaria.utre.bg

Децата от катастрофата край Ребърково остават в тежко състояние

18 октомври 2016, 09:06 | Руслан Иванов
  • Снимка:
    wikimedia.org

При жестоката катастрофа загинаха шофьорът на леката кола и едно дете

Тежко остава състоянието на децата, които пострадаха вчера при катастрофа край Враца, съобщават от "Пирогов". Днес на децата ще бъдат направени допълнителни уточняващи изследвания.

 Припомняме, че двете деца - 7-годишно момиче и 6-годишно момче, пострадаха тежко при челен сблъсък между тир и лека кола на пътя Мездра - Ботевград, в района на село Ребърково. При жестоката катастрофа загинаха шофьорът на леката кола и едно дете. Двете пострадали деца първоначално бяха откарани във врачанската болници, след което бяха транспортирани в "Пирогов".

 В "Пирогов" те са докарани със сериозни травми и се е наложило да бъдат оперирани веднага. Интервенциите са продължили до късно снощи, уточняват от лечебното заведение.

 Децата са настанени в детската реанимация на "Пирогов". Момиченцето е прието с политравма - тежка черепно-мозъчна травма, открита фрактура на едното бедро и разкъсно-контузни рани по главата и тялото. Момченцето има черепно-мозъчна травма и голяма разкъсно-контузна травма на главата.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета