Десислава Атанасова: ГЕРБ действа като звероукротител, за да се движи държавата напред

Относно проявата на Радан Кънев тя заяви, че е добре да се слага червена точка в сутрешния ефир

ГЕРБ действа като звероукротител, за да се движи държавата напред, обясни депутатката Десислава Атанасова в сутрешния блок по Нова ТВ. "На малки формации, на хора с раздвоена личност", заяви тя. "Ние помним кой е вносител на това предложение. Какви са били дебатите. И кой го е подкрепил", заяви тя по повод на квадратчето, че не се подкрепя никого. Тя очаквала извинение за държанието на Радан Кънев. Според Димитър Делчев от РБ всичко е наред, като са били предотвратени някои изкривявания. Според него е имало липса на комуникация, която е била възстановена. Ангел Джамбазки от ВМРО пък обяви, че още изначално предложението на ПФ е било още от начало да няма ограчиния за гласуване в страни от ЕС, а само за тези от Турция, които били намеса във вътрешните ни работи.

Може би е добре да се слага червена точка в сутрешния ефир. Нормално ли е госпожо Цолова? Това запита в ефира  Десислава Танева по повод на вчерашното вулгарно изказване на лидера на ДСБ Радан Кънев. Припомняме, че Кънев вчера си позволи крайно нагъл и нецензурен език пред милиони зрители в ранен час. Той обиди лични премиера, а часове по-късно се извини за ругаенето в ефир, но не и за смисъла на казаното. Това обаче не промени общественото мнение.

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова каза, че кандидатът за президент на управляващата партия Цецка Цачева е родена в България и ще разчита изцяло на гласовете на българските граждани на вота през ноември. Атанасова отрече ГЕРБ да очаква подкрепа от ДПС на изборите и на евентуален балотаж.