Децата на Джоли плакали по време на срещата си с Брад Пит

Анджелина не проронила дума по време на свиждането с бившия си

Три седмици след като Анджелина Джоли подаде молба за развод, Брад Пит за първи път успя да види децата си. Свиждането се е състояло миналата събота на 8 октомври, но едва сега се появиха подробностите на трогателната среща между деца и баща. Източник на изданието In Touch Weekly, твърди, че по време на срещата Брад Пит не успял да сдържи сълзите си, а когато децата го видели също започнали да плачат.

Спомнете си, двойката постигна временно споразумение, съгласно което Джоли получи пълно попечителство на децата. Брад ще може да посещава шестте си деца в строго определени часове. 

Първата среща на Пит с децата е била в присъствието на терапевт. В резултат на тази среща, лекарят ще даде заключението, дали да се позволи следващите посещения на актьора да са без негово присъствие, или ще настояват срещите с децата да са под контрола на експерт. 

Освен това Брад е задължен да предостави във всеки един момент проба за да бъдат тестван за наркотици.

Според In Touch Weekly, на среща с Брад са дошли само две от децата му - 12-годишната осиновена дъщеря Захара и по-малката дъщеря на актьора, 8-годишната Вивиан. Виждайки момичетата, Брад започнал да плаче, и разбира се това води до верижна реакция, в която децата също избухнали в сълзи. 

Джоли завела за свиждането техните дъщери в бившето семейно гнездото – къщата в източен Холивуд собственост на Пит. Според свидетели, по време на среща с бившия си съпруг Джоли не казала нито дума. Брад и момичета са били заедно в продължение на около един час, играли и си говорили.

Пит и Джоли се разделиха по-рано миналия месец, като причина за това е конфликт между Брад и едно от децата му. Актрисата подаде молба за развод, посочвайки като причина „здравето на семейството“. Заради съобщенията за „инцидент“ между Брад и децата ФБР и социалните служби на Лос Анджелис започнаха разследване. Веднага след раздялата Джоли получи попечителството върху всички деца.

Досега представители на двамата актьори не са коментирали срещата, но се очаква по-късно този месец да бъдат преразгледани условията за визитации на Брад Пит. В рамките на споразумението и двамата родители трябва да посещават консултации с експерти по семейни взаимоотношения, а Пит ще трябва периодично да се подлага на изненадващи тестове за наркотици и алкохол.