МГЕРБ с инициатива в подкрепа на Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев

Политика

17-10-2016, 15:05

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Галя Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цачева в Нови пазар: Като президент ще обединявам нацията, без да изключвам различията

Това е нашият начин да привлечем младите хора към каузата за избора на първата жена президент на България

Във Велинград 80 членове на Младежи ГЕРБ от общините Пазарджик, Септември, Батак , Велинград и областите Благоевград, Перник, Кюстендил, Видин, Враца, Монтана, Плевен  и Ловеч  се включиха във флашмоб, по време на който бе изписан номерът на бюлетината, с който Цецка Цачева и Пламен Манушев ще се явят на президентските избори – 17.
Сред  участниците в инициативата бяха председателят на МГЕРБ и народен представител  Георг Георгиев и най-младият евродепутат Андрей Новаков. Членовете на МГЕРБ бяха във Велинград за участие в първата регионална академия, която се провежда в Пазарджишка област.  Инициативата бе заснета от дрон, а  видеото и снимките от него са публикувани в специално създадената за целта интернет страница.
„Това е нашият начин да привлечем младите хора към каузата за избора на първата жена президент  на България – Цецка Цачева.  Надяваме се да получим много и  добри отзиви за нашата идея. Номерът на бюлетината ще бъде запомнен по-лесно от хората и се надяваме всички да ни подкрепят в изборния ден“, коментира областният ръководител на МГЕРБ Пазарджик Надежда Терзиева.