Евелина Апостолова: Нужен ни е президент – обединител, който да бъде и балансьор

За да осигурим стабилност в държавата, трябва да изберем кандидат-президентската двойка Цачева – Манушев

Областният ръководител на ЖГЕРБ – Пловдив област Евелина Апостолова се срещна с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ и представителки на ЖГЕРБ в селата Царимир и Правище, община Съединение, както и с дамите от общинската организация на ЖГЕРБ – Стамболийски. На събранието в Стамболийски присъства и общинският ръководител и председател на Общинския съвет – Стоян Богданов. Срещите са в подкрепа на кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ – Цецка Цачева – вицеадмирал Пламен Манушев. Апостолова обсъди с присъстващите политическата обстановка в страната, кандидатурата на ПП ГЕРБ за президент и вицепрезидент, както и останалите кандидат-президентски двойки.
„Нужен ни е президент – обединител, който да бъде и балансьор. Цецка Цачева като жена може умело да преговаря, да бъде диалогична и открита и не бива да имате съмнение, че заедно с вицеадмирал Манушев са е един добър тандем”.
Апостолова уточни, че Цецка Цачева вече два мандата е вторият човек в държавата, освен това е юрист и много добре познава закона и държавното управление. По думите й и Цецка Цачева, и Пламен Манушев са специалисти в своите области и никога до сега не са уронили доброто си име. Евелина Апостолова каза още, че кандидат- президентска двойка на ПП ГЕРБ е най-подготвена и най-добре мотивираната да спечели изборите. И Цачева и Манушев ще работят наистина в интерес на българските граждани., увери тя. „Тези избори са изключително важни, важно е колкото се може повече хора да убедим, че залогът е много голям и за да осигурим сигурност и стабилност в държавата, трябва да изберем кандидат-президентската двойка Цачева – Манушев”, бе категорична Апостолова.