ГЕРБ – Козлодуй откри предизборната си кампания

Петя Аврамова: "Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев е най-подготвената, най-можещата и безспорно най-достойната"

„Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев е най-подготвената, най-можещата и безспорно най-достойната  да заеме местата на президент и вицепрезидент на Република България”. Това заяви народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Петя Аврамова при откриването на предизборната кампания в Козлодуй. Тя бе категорична, че нито една партия не може да намери политически аргументи против Цачева и Манушев.

„Цецка Цачева е една много земна, интелигентна,  ерудирана и силна дама. Тя е човек, който умее да отстоява аргументирано позициите си и в същото време да бъде балансьор в сложни ситуации. Опитът й е безценен – тя ръководи Българския парламент втори мандат и е уважавана от всички политически групи в народното събрание.  Думата й има тежест и тя е една достойна и успяла жена”, допълни Петя Аврамова. Тя подчерта пред присъстващите, че Цецка Цачева и Пламен Манушев са уважавани и достойни хора, които могат да представят България по света.

„Нужно ни е стабилно правителство, което да гарантира с политиката си стабилни доходи, да изгражда пътища и да работи в интерес на гражданите. Това можем да постигнем с Вашата подкрепа на изборите за президент и вицепрезидент, гласувайки с №17 в интегралната бюлетина за госпожа Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев”, каза в заключение Петя Аврамова.

Евродепутатът Владимир Уручев подчерта, че в съвместните заседания в Европейския парламент Цецка Цачева успява да наложи  и да поддържа българската позиция.

„Всеки път, когато сме провеждали заседания, съм оставал горд, че имаме такъв председател на Народно събрание, като нея. В критична ситуация, тя запазва изключително самообладание. Човек, който умее, да съхрани целостта на народно събрание, въпреки разнородните му интереси. Нужен ни е президент, който да съхрани целостта на държавата и нейната стабилност. Цецка Цачева е човек, на който може да се разчита, изключително опитен юрист и преди всичко, тя е жена. Жените имат усета, когато ни грози нещо лошо. Нека тази достойна жена стане президент и то още на 6 ноември”, каза Владимир Уручев.

На откриването на предизборната кампания своята подкрепа дадоха още кметът на община Козлодуй Маринела Николова, общинските ръководители на ГЕРБ – Враца и ГЕРБ –Козлодуй Малина Николова и Рашо Първанов, и общински съветници от ГЕРБ - Козлодуй.