Президентът на Добруджа 07: Отиваме да вземем Суперкупата

Отборът стои много добре, благодарение на добрата селекция

"Готови сме за Суперкупата. Добруджа 07 води редовен тренировъчен процес от началото на септември и към момента отбора стои много добре, благодарение на добрата селекция". Това заяви преди двубоя за Суперкупата президентът на ВК Добруджа 07 Галин Господинов.
 
Големият сблъсък, който е първи по рода си у нас при мъжете противопоставя шампионът Добруджа 07 (Добрич) и носителят на Купата на България Нефтохимик 2010 (Бургас).  Мачът за Трофея е на 16 октомври (неделя) в Пазарджик от 16:00 ч в местната зала "Васил Левски".
 
"В Добрич отново се залага на млад състав. На база резултатите от изиграните контролни мачове срещу националния тим на ОАЕ, ЦСКА, Левски и „Мемориал Жарко Петрович” в Сърбия може да се каже, че отборът тръгва със самочувствие, добре е структуриран и показва добра кондиция", каза още шефът на добричлии.
 
"На всички е ясно защо бе избран Пазарджик и подкрепяме това това решение на БФВ. Да, отборът ще бъде лишен от по-стабилна подкрепа, но феновете вече са организирани и един автобус ще потегли в неделя сутринта към Пазарджик", коментира със задоволство Галин Господинов.  
 
Прогнозата на президента на ВК Добруджа 07 е: Отиваме с нагласата да вземем Суперкупата. Нефтохимик е със същата нагласа, така че  единият от отборите ще бъде разочарован, но няма да сме ние".